otohaber_logo
Haberler
Yeni Hyundai Accent Satışa Sunuldu
Accent Blue, 33.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla Türkiye’de Hyundai’nin Modern Premium anlayışının ve 5 Yıl Üçlü Bakım uygulamasının temsilcisi ilk modeli.
Yeni Hyundai Accent Satışa Sunuldu
İlk defa 1976 yılında Pony adıyla üretilen ve bugüne kadar dünya çapında en çok satılan Hyundai modeli unvanını elinde tutan Accent, yedinci neslinde "Accent Blue" adıyla, Hyundai'nin ilk kez uygulamaya başladığı 5 Yıl Üçlü Bakım paketiyle ve 33.900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.

Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti. Hyundai'nin "modern premium" anlayışının ilk modeli olan Yeni Accent Blue, önceki Accent modellerinin başarısını daha da ileriye götürmeye hazırlanıyor.

Hyundai Assan'ın İzmit Fabrikası'nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue'da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek. Yeni Accent Blue'nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak.

Yeni Accent Blue'nun Mode paketinde sürücü ve ön yolcu havayastıkları, BAS ve EBD destekli ABS frenler, ESP ve VSM, kaza anında otomatik açılan kapı kilitleri, aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri, immobilizer, önde soğutmalı arkada normal fren diskleri, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrik kumandalı ön ve arka kapı camları, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar ve USB-Aux-iPod bağlantısı, manuel klima, 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar, dijital bilgi ekranı ve saat, vites değiştirme göstergesi, aktif eko sürüş kontrolü, elektrikli yan aynalar, gövde rengi tampon, kapı kolları ve yan aynalar, 14 inç ebadında jantlar ve ön sis farları gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Prime paketindeyse tüm bu özelliklere ek olarak yan ve perde havayastıkları, park sensörü, Supervision gösterge paneli, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, parlak siyah görünümlü orta konsol, bluetooth ses sistemi, elektronik kontrollü klima ve arka kabin havalandırma kanalı, sürücü kol dayama, ön koltuk arkası cep, 16 inçlik alüminyum jantlar, sinyalli yan aynalar ve arkada krom kaplı çıta alınabiliyor.

Yeni Hyundai Accent Blue Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.