otohaber_logo
Haberler
Fiat Bravo Multiair Türkiye'de
Fiat'ın kompakt sınıf temsilcisi Bravo şimdiye kadar 120 HP'de son bulan güç yelpazesini yeni motorla daha yukarılara taşıyor.
Fiat Bravo Multiair Türkiye'de

Makyaj sonrasında performans isteyenler için limiti 120 HP olarak belirleyen Fiat Bravo, satışa yeni sunulan 1.4 Multiair versiyonunda artık 140 HP seçeneğine de sahip. 40.905 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Fiat Bravo Multiair, Dynamic Plus ve Sports Style adlı iki donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Fiat Bravo'nun baz donanımında EBD destekli ABS, ESP, yokuş kalkış destek sistemi, ön havayastıkları, ön yan havayastıkları, otomatik klima, Radyo-CD-MP3 Çalarlı Müzik Sistemi, USB girişli Blue&Me Sistemi, arka park sensörü, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom kapı içi kollar ve 16 inçlik alaşımlı jantlar gibi unsurlar yer alıyor. Üst donanım versiyonunda ise diz havayastığını da içeren 7 havayastığı, hız sabitleme sistemi, yağmur sensörü ve Skydome açılabilir panoramik cam tavan sistemi gibi özellikler isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

Fiat Bravo Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.