otohaber_logo
Haberler
Renault Symbol'de Yeni Donanım
Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en çok satılan binek otomobili olan Renault Symbol, satışa sunulan Collection SL ile pazardaki güçlü konumunu korumayı hedefliyor.
Renault Symbol'de Yeni Donanım

Türkiye pazarının en çok satılan modelleri arasında yer alan Renault Symbol, mevcut donanım seçeneklerine eklenen yeni Collection SL ile artık daha fazla konfor kalemine sahip. Tüm motor seçeneklerinde tercih edilebilen yeni donanım seviyesinin başlangıç fiyatı 1.2 lt 16V benzinli versiyonda 27.400 TL iken, dizellerin başlangıç fiyatları 65 HP'lik versiyonda 32.700 TL ve 85 HP'lik versiyonda ise 34.700 TL. Standart olarak ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, 14 inçlik alaşım jantlar, ön sis farları, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik klima, elektrikli ve buğu çözücülü yan aynaların sunulduğu donanım paketinde koltuk döşemeleri de yine bu versiyona özel. Collection SL donanım seviyesinde tercih edilebilen tek opsiyon ise 15 inçlik alaşım jantlar.

Renault Symbol Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.