otohaber_logo
Haberler
VW Polo ve Golf Bluemotion Türkiye'de
Volkswagen’in ürün gamındaki çevreci ve ekonomik modelleri simgeleyen Bluemotion modellerinden ikisi Türkiye pazarında sessiz sedasız yerlerini aldı.
VW Polo ve Golf Bluemotion Türkiye'de



Düşük emisyon ve tüketim değerlerine sahip Volkswagen Golf Bluemotion ve Polo Bluemotion sırasıyla 37.200 TL ve 52.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Volkswagen Polo Bluemotion'da 75 HP gücündeki 1.2 lt'lik 3 silindirli dizel motor görev yapıyor. Start-Stop Sistemi, frenleme esnasında açığa çıkan enerjinin geri kazanımı, düşük yuvarlanma dirençli lastikler, iyileştirilmiş aerodinamik özellikler ve vites değişim uyarısı gibi yakıt tüketimini düşürmeye yönelik özelliklere sahip olan Polo Bluemotion, özel tasarımlı tamponları ve ön ızgarasıyla standart Polo modellerinden ayrılıyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen araç 3.4 lt/100 km'lik ortalama tüketim değeriyle birlikte 89 g/km gibi çok iddialı bir CO2 emisyon değerine sahip. Bluemotion modellerinin ikincisi olan kompakt Golf'te 105 HP gücündeki 1.6 lt'lik dizel motora yer verilirken, 5 ileri manuel şanzıman standart. Küçük kardeşi gibi özel tüketim düşürme önlemleriyle donatılan Golf Bluemotion, sportif ön tamponu ve özel marşpiyelerinin dışında koyu renk stopları ve 15 inçlik alaşım jantlarıyla da kardeşlerinden ayrılıyor. Ağırlık merkezini alçaltıp daha iyi bir aerodinami için alçaltılmış sportif yürüyen aksama sahip olan Golf Bluemotion, tüm bu önlemlerin de etkisiyle 3.8 lt/100 km'lik ortalama tüketim ve 99 g/km'lik CO2 emisyon değerlerine sahip.

Volkswagen Golf Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Volkswagen Polo Bluemotion Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.