otohaber_logo
Haberler
BMW'nin İki Sporcusu Türkiye'de
Alman üreticinin 2011 yenilik sezonunu açtığı iki modeli 6 Serisi Cabrio ve 1 Serisi M Coupe, BMW bayilerindeki yerini alarak Türkiye pazarına adım attı.
BMW'nin İki Sporcusu Türkiye'de



Yağmurlu günlerin bitmesine artık az kaldı ve güneş de yüzünü doyasıya göstermek için gün sayıyor. Güneşli günlerin müjdecisi olan cabriolar arasına en yeni katılan model olan BMW 6 Serisi Cabrio, 320 HP ve 407 HP güçlerindeki iki motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Sırasıyla 142.522 Euro ve 164.715 Euro'dan başlayan fiyat etiketleri taşıyan 640i ve 650i markayı 4 kişilik lüks cabrio sınıfında temsil ederken, yeni 6 Serisi Cabrio yerini aldığı modele göre daha zarif ve akıcı hatlarıyla artık lüks karakterini daha fazla belli ediyor. 6 Serisi Cabrio ile konfor ve performansı bir arada sunmayı hedefleyen BMW, saf sürüş keyfi ve performans beklentisinde olanlar içinse 1 Serisi M Coupe'yi tüketicilerle buluşturuyor. Çift turbo beslemeli 3.0 lt'lik sıralı 6 silindirli motoru 340 HP gücünde olan 6 ileri manuel şanzımanlı 1 Serisi M Coupe, karoserindeki değişikliklerle bir M modeli olduğunu belli ederken, BMW'nin en küçük M modeli olan aracın başlangıç fiyatı 103.440 Euro.

BMW 1 Serisi M Coupe İçin Tıklayınız...


BMW 6 Serisi Cabrio İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.