otohaber_logo
Haberler
Porsche'den 3 Yeni Model
Bundan iki yıl önce Panamera ile kendi alanında devrime imza atan Porsche, şimdi de aracın dizel versiyonunu hazırladı. Yenilikler 911 ve Cayman’in özel versiyonlarıyla da sürüyor.
Porsche'den 3 Yeni Model

Bir depo yakıtla 1200 km yol yapabilen bir Porsche yollara çıktı. Panamera'nın yeni tanıtılan dizel versiyonu, opsiyonel lastikleriyle 6.3 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerine ulaşırken, araçta görev yapan 3.0 lt'lik dizel motor 250 HP'lik gücüyle 0-100 km/s hızlanmasını 6.8 saniyede tamamlayarak 242 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Ön kapılarındaki "diesel" logolarıyla kendini belli eden tutumlu Panamera'nın yanında, markanın en küçük sporcusu Cayman'in S Black Edition versiyonu da tanıtıldı. Sadece 500 adet üretilecek olan özel serinin gücü standart Cayman S modellerine göre 10 HP artışla 330 HP'ye ulaşırken, 0-100 km/s hızlanması 4.8 saniyeye kadar düşürülebiliyor. Adını hak edecek şekilde sadece siyah renkte üretilecek olan özel seri üç farklı donanım paketiyle tercih edilebilirken, aracın kaçıncı üretim olduğu ön konsoldaki bir plakaya kazınıyor. Porsche cephesinden gelen son yenilikse, aslında burada iki yenilik var, 911'leri kapsıyor. Daha önce sadece arkadan itişli olarak tanıtılan 911 GTS modeli, bundan böyle artık 4 tekerlekten çekiş sistemiyle 911 4 GTS olarak da tercih edilebiliyor. Hem cabrio hem de coupe 911'lerde sunulan 4 GTS, 408 HP gücündeyken, yeni seri kendini 19 inçlik özel alaşım jantlar, kapı ve bagaj kapağının üzerindeki logolarla belli ediyor.

Porsche Panamera Diesel İçin Tıklayınız...

Porsche Cayman S Black Edition İçin Tıklayınız...

Porsche 911 4 GTS

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.