otohaber_logo
Haberler
Karşınızda Yeni Audi A6 Avant
Üst orta sınıfın en şık stationları arasında kendine hep en ön sıralarda yer bulan Audi A6 Avant, yeni neslinde de bu başarısını sürdürmeye çalışacak.
Karşınızda Yeni Audi A6 Avant

Türkiye'de egzotik özellikler sergileyen station otomobiller Avrupa'da, özellikle de Almanya pazarında markaların lokomotif modelleri halindeler. Audi A6'da da durum böyle. Ülkemizde ağırlıklı olarak sedan karoserle tercih edilen üst orta sınıf modeli, anavatanında ise toplam satışlarındaki yaklaşık yüzde 75'lik aslan payını station versiyon Avant'a ayırmış. Audi için böylesine önemli olan A6 Avant, sedan kardeşinden yaklaşık 5 ay sonra tanıtılırken, tıpkı sedan versiyonda olduğu gibi A6 Avant'ta da büyük sürprizlerle karşılaşılmıyor. Piyasada adı hep en şık station modeller arasında geçen A6 Avant, B sütununa kadar sedan kardeşiyle aynı görünümü sunarken, geriye doğru alçalan tavan ve eğimli bagaj kapağı uzun süredir tanıdığımız Avant güzellikleri olarak yeni nesilde de kendilerine yer bulmuşlar. 4.93 metrelik uzunluğu, 1.87 metrelik genişliği ve 7 cm artarak 2.91 metreye ulaşan dingil mesafesiyle oldukça iri bir araç olan yeni A6 Avant, büyük boyutlarıyla 565 ile 1680 litre arasında değişen bir bagaj hacmi sunuyor. Sedan kardeşinden tanıdığımız benzinli ve dizel motor seçenekleriyle tanıtılan şık station Almanya'da yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Yeni Audi A6 Avant Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.