otohaber_logo
Haberler
Yeni Accent Dizeliyle De Geldi!
Küçük sınıfın en şık ve donanımlı sedanı olma hedefini taşıyan Hyundai Accent Blue, satışa yeni sunulan dizel motor seçeneğiyle artık daha geniş kitlelere hitap edecek.
Yeni Accent Dizeliyle De Geldi!
Koreli üreticinin nisan ayında 1.4 lt 100 HP benzinli motor seçeneğiyle satışa sunduğu küçük sedan sınıfındaki temsilcisi Accent Blue, şimdi de 1.6 lt 128 HP'lik dizel motor seçeneğine kavuştu. Standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla donatılan araçta 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneği de sunulurken, yakıt tüketimleri sırasıyla 4.4 lt/100 km ve 5.6 lt/100 km. Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle satılan Accent Blue 1.6 VGT'nin başlangıç fiyatı 40.500 TL iken, otomatik şanzıman için ödenmesi gereken fark 2.500 TL. Baz donanım seviyesi Mode'da, ABS, ESP, sürücü ve yolcu ön havayastıkları, elektrikli camlar ve yan aynalar, klima, Radyo-CD-MP3 Çalar, USB bağlantısı, yol bilgisayarı ve ön sis farları standart olarak sunulurken, üst donanım seviyesi Prime'da ek olarak yan ve perde havayastıkları, arka park sensörü, otomatik klima ve alaşım jantlar yer alıyor. Hyundai Accent Blue'yu kendi segmentinin en güçlüsü haline getiren 128 HP gücündeki 1.6 lt'lik dizel, her iki şanzıman seçeneğinde de aracı 190 km/s maksimum hıza ulaştırıyor. 0-100 km/s hızlanması manuel şanzımanla 10.1 saniye sürerken, otomatik şanzımanlı versiyonlar 10.7 saniyeye ihtiyaç duyuyorlar.

Hyundai Accent Blue Galerisi İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.