otohaber_logo
Haberler
Honda Civic HB'de Yeni Ekonomik Versiyon
Türkiye pazarına 1.8 lt ve 2.0 lt'lik motorlarla giriş yapan, sonrasında da 1.4 lt'lik benzinli motorla satılan Honda Civic HB, şimdi de bu motorda daha ekonomik başlangıç fiyatı sunuyor.
Honda Civic HB'de Yeni Ekonomik Versiyon


Japon üretici Honda'nın kompakt sınıfta radikal tasarımıyla dikkat çeken Civic HB modeli, artık yeni bir baz versiyona sahip. Comfort adlı donanım seçeneği 6 ileri manuel ve 6 kademeli otomatikleştirilmiş manuel şanzıman i-Shift ile tercih edilebiliyor. Aracın başlangıç fiyatı 42.300 TL iken otomatik şanzıman için 2.000 TL fark ödemek gerekiyor. 1.4 lt 100 HP'lik benzinli motorla satılan Honda Civic HB Comfort'un ortalama yakıt tüketimi manuel şanzımanda 5.7 lt/100 km. ABS, ön, yan ve perde havayastıkları, klima, ESP ve elektrikli camlar gibi özellikler Honda Civic HB'nin standart donanım listesinde yer alan kalemlerden bazıları.

Yeni Honda Civic Sedan Fotohaberi İçin Tıklayınız!

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.