otohaber_logo
Haberler
İnternetli Toyota Avensis Satışa Sunuldu
Toyota Avensis’in Türkiye’de satışa sunulan otomatik şanzımanlı yeni 1.8 Elegant model seçeneği 63.400 TL fiyat etiketine sahip.
İnternetli Toyota Avensis Satışa Sunuldu
Toyota'nın orta sınıf temsilcisi Avensis Sedan'a eklenen yeni 1.8 Elegant Extra Multidrive S versiyonunda görev yapan 1.8 lt'lik benzinli motor, 147 HP güç ve 180 Nm tork üretiyor. Bu araçta direksiyondan da kumanda edilen yeni nesil tam otomatik CVT şanzımanın görev yaparken Toyota Optimal Drive teknolojisi sayesinde ortalama 6.8 lt/100 km yakıt tüketimine sahip. 200 km/s maksimum hıza ulaşan Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S, 0-100 km/s hızlanmasını 10.4 saniyede tamamlarken bu aracın donanım listesinde başlıca; Denge Kontrol Sistemi (VSC+), sürücü, yolcu ön, yan hava yastıkları, ön ve arka yolcu perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, otomatik klima (çift bölgeli), bluetooth ile kablosuz cep telefonu bağlantısı, cruise control, elektrikli park freni, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, yağmur sensörü, far yıkama sistemi, otomatik yanan farlar, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar yer alıyor. Ayrıca Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S satın alanlara Wi-Fi erişim cihazı ve 3 aylık internet aboneliği de Toyota tarafından hediye ediliyor.

2012 Model Yılında Türkiye'de Satışa Sunulacak Tüm Modelleri Görmek İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.