otohaber_logo
Haberler
Yeni Chevrolet Aveo Türkiye'de!
Chevrolet’nin küçük sınıftaki temsilcisi Aveo, Hatchback ve Sedan modelleriyle ilk etapta benzinli motorlarıyla bayilerdeki yerini alırken dizel ekim gelecek.
Yeni Chevrolet Aveo Türkiye'de!
Captiva ve Cruze modelleriyle segmentlerinde zirveye oynayan Chevrolet, küçük sınıf temsilcisi Aveo'nun hatchback modelini 28.780 TL'den, sedanınıysa 29.080 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satmaya başladı. Kompakt sınıftaki Cruze modelinden tasarım olarak alıntıların yer aldığı yeni Aveo, çift ızgaralı panjuru, motosikletten ilham alınan açıkta duran farları, yükseltilmiş motor kaputu, tekerlek üstü yükseltilmiş yan çamurlukları ile sportif bir görünüme sahip. İç mekanda Corvette'den esinlenmiş çift renkli kokpit, yine motosikletten esinlenmiş dış tasarımına bağlı kalınmış gösterge grubu ve çeşitli pratik saklama alanları ile kullanışlı bir izlenim sunuyor. Yeni Aveo Hatchback ve Sedan'da ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), TCS (Traction Control) destekli elektronik stabilite kontrol programı (ESC-ESP), 6 havayastığı (sürücü, yolcu, yan ve perde) ve Cruise Control standart olarak sunuluyor. Yokuşta Kalkış Desteği de bu sınıfta sunulan ilkler arasında. 1.2 lt 86 HP ve 1.4 lt 100 HP'lik iki benzinli motorla satışına başlanan Aveo'da, 6 kademeli otomatik şanzıman sadece üst motorda sunuluyor. Ekim ayında ithalatına başlanacak olan 1.3 lt'lik turbo dizel motorun 75 ve 95 HP'lik iki değişik versiyonu olacak.

2012 Model Yılında Türkiye'de Satışa Sunulacak Tüm Modelleri Görmek İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.