otohaber_logo
Haberler
VW Jetta'ya Güç Dopingi!
Şimdiye kadar sadece 105 HP güç sunabilen VW Jetta, ithal edilmeye başlanan 160 HP'lik 1.4 lt TSI motor seçeneğiyle 221 km/s'ye tırmanıyor.
VW Jetta'ya Güç Dopingi!

Kompakt sınıfın en çok rağbet gören sedan modelleri arasında yer alan Volkswagen Jetta, 1.2 lt TSI ve 1.6 lt TDI motor seçeneklerinde 105 HP'de son bulan gücü yeni motorla daha yukarı taşıyor. Comfortline ve Highline olmak üzere iki donanım seçeneğiyle ithal edilen 160 HP gücündeki 1.4 lt'lik benzinli TSI motorlu Jetta'nın başlangıç fiyatı 59.900 TL olarak belirlenmiş. Sadece 7 kademeli DSG otomatik şanzımanla satılan VW Jetta 1.4 TSI'ın ortalama yakıt tüketimi 6.0 lt/100 km. Turbo ve kompresör beslemeli TSI motor, 160 HP'lik gücüyle Jetta'yı 221 km/s maksimum hıza ulaştırırken, 0-100 km/s hızlanması ise 8.3 saniye. 4644 mm ile kompakt sedan sınıfının en uzunu olan Volkswagen Jetta, 510 litrelik bagaj hacmi sunuyor. Jetta 1.4 TSI'daki baz donanım olan Comfortline'da ABS, ESP, ASR, elektronik diferansiyel kilidi, sürücü-yolcu-yan ve tavan havayastıkları, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, Radyo-CD-MP3 Çalar,16 inçlik alaşım jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, manuel klima, park sensörü gibi donanımlar standart olarak sunulurken, üst donanım seviyesi Highline'da ek olarak Navigasyon Sistemi, elektrikli katlanabilen yan aynalar, karartılmış arka camlar, hız sabitleyici ve çift bölgeli otomatik klima standart olarak sunuluyor.

Volkswagen Jetta Galerisi İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.