otohaber_logo
Haberler
İşte Yeni Opel Combo
Uzun süredir yollarda olan ve rakipleri karşısında eli zayıflamaya başlayan Opel Combo, Fiat Doblo ikizi yeni neslinde "Türk Malı" damgasıyla karşımıza çıkacak.
İşte Yeni Opel Combo

TOFAŞ Bursa fabrikası yeni bir doğumun heyecanını yaşıyor. Minicargo Projesi ve Fiat Doblo gibi çok önemli hafif ticari araçların üretildiği tesisler, şimdi de Opel Combo için geri sayımda. Fiat Doblo'nun tek yumurta ikizi olan Combo'da, ön ızgara ve ön tampon Opel tarzını yansıtırken, aracın geriye kalan kısmı ikizinin kopyası. Daha önce Opel'in daha fazla karakteristik özelliğini taşıyacağı açıklanan araç, sunduğu versiyonlarla da Opel logolu Fiat Doblo görünümünde. 1.3 lt, 1.6 lt ve 2.0 lt olmak üzere üç dizel ve 1.4 lt'lik bir benzinli motora sahip olan Combo'da 1.4 lt'lik bir de CNG (doğalgazlı) versiyonu sunulacak. Kısa ve uzun dingil mesafeli, standart ve yüksek tavan, panelvan, camlı van ve kombi gibi farklı versiyonlara sahip olan Combo, tıpkı Doblo gibi binek versiyona da sahip olacak. Versiyonuna göre iki, beş ve yedi kişilik bir iç mekan sunan Combo, 4.600 litreye varan yükleme hacmi ve 1 tonluk yükleme kapasitesiyle, sınıfının en iyisi olmayı Doblo'yla paylaşıyor. Şubat 2012'de Avrupa'da satışa sunulacak olan Combo'nun yerli üretim olma avantajıyla Avrupa'dan önce Türkiye'de kasım ayıyla birlikte satışa sunulması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.