otohaber_logo
Haberler
Renault Grand Scenic'te Otomatik Zamanı
Çift debriyajlı otomatik şanzımanların sadece performanslı modellere has olduğunu sanmayın. Dizel motorlu Grand Scenic, yeni EDC otomatik şanzımanıyla bunun son örneği.
Renault Grand Scenic'te Otomatik Zamanı

Kompakt MPV sınıfının yaratıcıları arasında gösterilen Renault Scenic'in büyük versiyonu Grand Scenic, uzun zamandır beklenen otomatik şanzıman seçeneğini artık 1.5 lt'lik dizel motorla birlikte sunuyor. Megane ve Fluence modellerinden tanıdığımız 110 HP'lik dizel motor ve 6 kademeli çift debriyajlı otomatik şanzıman kombinasyonu ile birlikte Renault Grand Scenic'in başlangıç fiyatı 5 kişilik versiyonda 57.750 TL iken 7 kişilik versiyonun başlangıç fiyatı ise 58.950 TL. Manuel şanzımanlı versiyona göre 3.000 TL fark istenen otomatik şanzımanlı Grand Scenic, 180 km/s maksimum hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını 13.6 saniyede tamamlıyor. Fabrika verisi 5.0 lt'lik ortalama yakıt tüketimi sunan Renault Grand Scenic EDC, standart olarak ABS, ESP, ön-yan-perde havayastıkları, çift bölgeli otomatik klima, bluetooth, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, park sensörü ve 17 inçlik alaşım jantlar gibi özellikler standart olarak sunulurken, çift xenon farlar ve açılabilir panoramik cam tavan Premium Paket adı altında opsiyonel olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.