otohaber_logo
Haberler
Audi A6'ya Yeni Baz Motor
Üst orta sınıfın sembol modellerinden Audi A6, 6 silindirli motorlarından sonra artık 2.0 lt'lik 4 silindirli dizel motora da kavuştu.
Audi A6'ya Yeni Baz Motor

Audi'nin başarılı üst orta sınıf temsilcisi A6, yenilenen yüzünün ardından 2.0 TDI motor seçeneğinde Multitronic şanzımanla da satılmaya başlandı. 177 HP gücündeki 2.0 lt'lik dizel motor 380 Nm'lik torkuyla göz doldururken ortalama yakıt tüketiminin 5.0 lt/100 km olması da ekonomist yöneticilerin yüzünü güldürecek gibi. 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede tamamlayan A6, 70.507 Euro'luk satış fiyatıyla Doğuş Otomotiv Showroomlarındaki yerini aldı. 4.91 metrelik uzunluğuyla 5 metre sınırına dayanan A6, özellikle genç yöneticilerin tercih listesinde baş sıralarda. A6'da standart olarak sunulan aktif ve pasif güvenlik donanımları kaza oluşmadan önce tehlikeyi sezerek gerekli güvenlik önlemlerini alıyor ve kaza riskini azaltıyor.

Yeni Audi A6 Detayları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.