otohaber_logo
Haberler
Audi Q3 Türkiye'de!
Audi’nin en küçük SUV modeli olan Q3, Avrupa’da satışa sunulmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra şimdi de Türkiye yollarına çıktı. İlk etapta 2.0 lt’lik dizel bayilerde olacak.
Audi Q3 Türkiye'de!

quattro modelleriyle 4 tekerlekten çekişin usta üreticileri arasında yer alan Audi, önce Q7 sonrasında da Q5 ile adım attığı SUV sınıfındaki mücadelesini daha geniş kitlelere yayacak olan Q3'ü Türkiye'de de satışa sundu. 2.0 lt 177 HP gücündeki dizel motorla ithal edilen Audi Q3'ün başlangıç fiyatı 49.505 Euro olarak belirlenmiş. 4 tekerlekten çekişli kompakt SUV'da 7 kademeli otomatik şanzıman S tronic standart olarak sunulurken, aracın maksimum hızı 212 km/s. 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede tamamlayan ve 5.9 lt/100 km ortalama yakıt tüketen Q3 2.0 TDI, 64 litrelik yakıt deposuyla 1.000 km'nin üzerinde bir menzil vadediyor. Audi'nin marka kimliğini yansıtan ön ızgarası ve LED'li gündüz farlarıyla dikkat çeken Q3'ün eğimli D sütunu arka tasarımın en tamamlayıcı unsuruyken, yatay stoplarda A1 ve Q5 modellerinden izler var. Oldukça uzun bir standart ve opsiyonel donanım listesine sahip olan Q3'te S line paket seçenekleri de mevcut. S line spor paketinde 20 mm alçaltılmış spor süspansiyon, 18 inçlik alaşım jantlar, siyah ön konsol ve tavan kaplaması, elektrikli spor koltuklar, S line deri direksiyon gibi özellikler sunuluyor. S line dış paketinde ise spor tamponlar, krom ön ızgara, ön çamurluklarda ve kapı çıtalarında S line logoları, krom çerçeveli ön sis farları ve krom egzoz çıkışları sunuluyor.

Audi Q3 Detayları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.