otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Tiguan Türkiye'de
Kompakt SUV sınıfının en çok talep gören modelleri arasında yer alan Volkswagen Tiguan, makyajlı yüzü ve yeni motor seçenekleriyle satışa sunuldu.
Makyajlı Tiguan Türkiye'de
Volkswagen'in değişen marka yüzüne adapte ettiği kompakt SUV temsilcisi Tiguan, 26.400 Euro + 798,50 TL'den başlayan fi yatlarla bayilerdeki yerini aldı. Makyajın etkilerini daha sert ve keskin bir hale gelen far ve ızgara grubu ile köşeli stoplarda görmek mümkünken, şimdiye kadar sadece 1.4 lt 150 HP benzinli ve 2.0 lt 140 HP dizel motorlarla satılan Tiguan, dizel güç ünitesini korurken, artık benzinli seçenekleri 1.4 lt 122 HP ve 1.4 lt 160 HP TSI motorlar oluşturuyor. Benzinli güç üniteleri sadece manuel şanzımanlı olarak tercih edilebilirken, 4 tekerlekten çekiş 1.4 lt 160 HP benzinli ve 2.0 lt'lik dizelde sunuluyor. Otomatik şanzıman isteyenler için tek alternatif olan dizel motorun başlangıç fi yatı 42.000 Euro + 1.415,50 TL olarak belirlenmiş. Baz donanım seviyesi Trend&Fun ile özel White Night donanımı sadece 122 HP'lik versiyona saklıyken, baz donanımda ABS, ESP, ön, yan ve perde havayastıkları, yokuş kalkış desteği, elektromekanik park freni, arka park sensörü, çift bölgeli otomatik klima, 16 inçlik alaşım jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar ve Radyo-CD-MP3 Çalar gibi donanımlar standart.

MAKYAJLI VW TİGUAN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.