otohaber_logo
Haberler
İşte 5 Kapılı Audi A1!
Audi’nin küçük sınıftaki temsilcisi A1, 3 kapısıyla başladığı macerasını arka kapılara sahip Sportback versiyonuyla büyüyerek sürdürüyor.
İşte 5 Kapılı Audi A1!
Audi'nin güncel modelleri arasındaki Sportback versiyonlarını düşünerek A1 Sportback'in büyütülmüş bir A1 olduğunu düşünenler, yanılıyorsunuz. Alman üreticinin 5 kapılı A1 için seçtiği Sportback ismi, 3 kapılı versiyona göre ne uzunluk, ne dingil mesafesi ne de bagaj hacmi üstünlüğüne sahip. Eklenen arka kapıların getirdiği kolay iniş biniş imkanı dışında artık aracın daha dengeli bir arka tasarıma kavuştuğunu söylemek de mümkün. Cenevre Otomobil Fuarı sonrası Mart 2012'de satışa sunulacak olan 5 kapılı A1 Sportback için Almanya'da 850 Euro fark istenirken, 3 kapılı versiyondan tanıdığımız benzinli ve dizel motor seçeneklerine ek olarak 140 HP gücündeki 1.4 lt'lik benzinli TSI ünite alternatifler arasına eklenmiş. Yakıt tüketimini düşürmek adına silindir devre dışı bırakma özelliğine sahip olan yeni motor Audi'nin iddiasına göre 4.7 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerine sahip. İç mekanında 3 kapılı versiyonla aynı manzaraları sunan A1 Sportback'te fark ödemeden isteğe bağlı olarak 3 kişilik bir arka koltuk da tercih edilebiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.