otohaber_logo
Haberler
Ailelerin Ford Focus'u Türkiye'de!
Aileler için en uygun karoser tipi olan station artık yeni Focus için de Türkiye’de 44.750 TL’den başlayan fiyatlardan satılmaya başlandı.
Ailelerin Ford Focus'u Türkiye'de!
Kompakt sınıfın en yeni modelleri arasında yer alan üçüncü nesil Ford Focus, Sedan ve Hatchback versiyonlarından sonra artık Station karoser tipiyle de satılıyor. Trend, Style ve Titanium olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle ithal edilen araç, 1.6 lt 125 HP ve 180 HP benzinli ile 1.6 lt 95 HP ve 115 HP dizel motor seçeneklerine sahip. Otomatik şanzıman sadece 125 HP'lik ünitede tercih edilebilirken, aracın başlangıç fiyatı 44.750 TL olarak belirlenmiş. 490 litre ile 1516 litre arasında değişen bagaj hacmine sahip
olan Focus SW'nin baz donanım seviyesinde ESP, çekiş kontrol sistemi, ABS, sürücü ve yolcu havayastıkları, uzaktan kumandalı merkezi kilit, manuel klima, elektrikli yan aynalar, elektrikli camlar ve yol bilgisayarı standart olarak sunulurken, donanım seviyesine göre, yan ve perde havayastıkları, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız çalıştırma, çift xenon farlar, bluetooth bağlantısı, LED'li iç ambiyans aydınlatması, spor ön koltuklar, ısıtmalı ön cam, yağmur sensörü, start-stop sistemi, şehir içi güvenlik sistemi gibi özellikler standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.