otohaber_logo
Haberler
Hyundai Genesis Coupe Artık Daha Agresif
Hyundai'deki değişimin sportif halkalarından Genesis Coupe, yeni yüzüyle daha agresif ve güçlü bir görünüme kavuşurken, artan güç de dikkat çekici.
Hyundai Genesis Coupe Artık Daha Agresif
Hyundai'nin arkadan itişli sporcusu Genesis Coupe, markadaki tasarım değişimine ayak uyduran yeni bir yüze kavuştu. Veloster'ı hatırlatan ön ızgara ve yeni farlara eşlik eden ön tampon sayesinde oldukça agresif görünen Koreli sporcunun arka tasarımında da yeni stoplar ve tampon dikkat çekiyor. İç mekanda güncel modele göre daha değerli hissettiren alüminyum kaplamalar kullanılırken, motor kaputunun altında ve yürüyen aksamda da değişiklikler yapılmış. Buna göre 2.0 lt'lik benzinli turbo baz motor artık 275 HP güç üretirken, 350 HP gücündeki 3.8 lt'lik V6, Genesis Coupe'de ilk kez kendine yer buluyor. Yüksek güç artık 6 yerine 8 kademeli bir otomatik şanzıman tarafından arka tekerleklere aktarılırken, yürüyen aksam da daha fazla dinamizm sunmak adına elden geçirilmiş. Detroit'te tanıtıldıktan sonra yılın ikinci çeyreğinde Avrupa'da olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.