otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi ASX'de Dizel Zamanı
Kompakt SUV araçlar arasında yeni modelleri çıkaracak olan Mitsubishi ASX, dizel motor seçeneğiyle Türkiye’ye ithal ediliyor.
Mitsubishi ASX'de Dizel Zamanı

Kompakt SUV sınıfında şimdiye kadar sadece benzinli motorla rekabet eden Mitsubishi ASX, artık dizel motorla da ithal ediliyor.

ASX'te görev yapan 1.8 lt 150 HP'lik dizel ünite yüksek ÖTV dilimine girdiği için 109.900 TL'lik başlangıç fiyatına sebep olmuş. 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen dizel motor 5.1 lt/100 km'lik ortalama tüketim değeri sağlarken, motorun ürettiği güç 4 tekerleğe birden aktarılıyor.

ESP, panoramik cam tavan, 17 inçlik alaşım jantlar, anahtarsız çalıştırma, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve elektrikli sürücü koltuğu gibi neredeyse eksiksiz tanımını hak eden Intense donanımıyla ithal edilen ASX 1.8 D-ID otomatik şanzıman sunmamasıyla önemli bir dezavantaja sahip.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.