otohaber_logo
Haberler
İşte Merakla Beklenen 4 Kapılı BMW 6 Serisi!
Ezeli rakipleri Audi ve Mercedes - Benz’in sedan-coupe kavramına 6 Serisi’ne arka kapılar ekleyerek cevap veren BMW, 6 Gran Coupe ile 5 metre sınırını aşarak yeni büyüğün kim olduğunu da gösteriyor.
İşte Merakla Beklenen 4 Kapılı BMW 6 Serisi!

İmaj çağının içinde yaşıyoruz. Bu durumun temel sebebi insanoğlunun doyumsuzluğu. Sedanların sadece sedan, coupelerin de sadece coupe olduğu günlerle vedalaşalı 7 yıl olmuş.

Mercedes- Benz 2004 yılında birinci nesil CLS'yi tanıttığında insanlar aynı platformun kullanıldığı ve daha geniş olan E Serisi'ne göre daha fazla para ödemeyi yadırgamak bir yana araç için uzun bekleme sürelerini bile göze almışlardı. Stuttgartlıların 2004'te ateşledikleri kıvılcımı takip eden Audi, 2010 yılında karşımıza A7 Sportback'i çıkarttı.

Audi ve Mercedes-Benz'in olduğu bir ortamda gözler ister istemez bir de BMW'yi ararken, bu bekleyişin sonu nihayet geldi. Münihli markanın ilk olarak 2007 yılında CS konseptiyle ilk ipuçlarını verip 2010'da Gran Coupe konseptiyle bugünkü halini neredeyse tamamen ortaya çıkardığı 6 Gran Coupe, adından da anlaşılacağı gibi 6 Serisi'nden türetilmiş bir otomobil olarak dikkat çekiyor.

İşte BMW 6 Gran Coupe...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.