otohaber_logo
Haberler
Skoda'dan Yeni Bir Sedan!
Gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören bütçe otomobilleri arasına katılan Skoda Rapid, Hindistan’ın en modern otomobillerinden biri oldu.
Skoda'dan Yeni Bir Sedan!

Volkswagen Grubu markalarından Skoda, küresel açılımının önemli bir parçası olarak gördüğü Rapid ile B segmenti sedanlar arasındaki rekabete dahil oldu.

Güncel Fabia platformunda üretilen Rapid, ön tasarımıyla da zaten bu durumu fazlasıyla belli ediyor. 4386 mm uzunluğundaki küçük sınıf sedan 460 litrelik bir bagaj hacmi sunarken, aracın genel tasarım yapısı Rusya'da üretilen VW Polo Sedan ile büyük benzerlik gösteriyor.1.6 lt 105 HP benzinli ve 1.6 lt 105 HP dizel motorlarla üretilen Rapid'te otomatik şanzıman sadece benzinli motorla birlikte tercih edilebiliyor.

Üç farklı donanım seviyesiyle birlikte satışa sunulan Rapid, baz donanım olan Active'de ABS ve havayastıkları sunulmuyor.

Şimdilik Hindistan pazarına özel bir model olan Rapid, 2012 yılında Avrupa pazarı için de üretilecek ancak Türkiye'ye de ithal edilecek olan Avrupalı Rapid, daha önce sergilenen MissionL konseptine paralel bir yapıda olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.