otohaber_logo
Haberler
Minik Üçüzlere Makyaj: Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo
PSA Grubu ve Toyota’nın Çek Cumhuriyeti’nde üretilen minik sınıf modelleri 2012 yılı için makyajlanırken, ortaya büyük bir değişim yerine parlatılmış bir görünüm çıkmış.
Minik Üçüzlere Makyaj: Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo

Minik sınıfın en önemli işbirliklerinden biri olan PSA Grubu ve Toyota'nın ortak üretim minik modelleri Citroen C1, Peugeot 107 ve Toyota Aygo, 2005 yılından bu yana ikinci kez makyajlanarak ömürlerinin son demleri için hazırlandılar. Her üç model de hem ön hem de arka tamponlar değiştirilirken, son dönemin modası olan LED'li gündüz farları da yine üç aracın donanım özellikleri arasına eklenmiş.

Üç aracın da ortak kalbi olan 1.0 lt 68 HP'lik benzinli motorda bir değişiklik yapılmazken 5 ileri manuel ve otomatikleştirilmiş manuel şanzıman da kullanılmaya devam ediyor. Direksiyon ve süspansiyon ayarları güncellenerek daha olgun sürüş özellikleri sunması amaçlanan üç modelin satışları önümüzdeki iki ayda başlayacakken, şimdiye kadar olduğu gibi üçlüden sadece Citroen C1 ve Peugeot 107 Türkiye vizesi alabilecek.

Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo fotoğrafları için tıklayınız.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.