otohaber_logo
Haberler
Dizel Motorlu Subaru XV Fiyatları Belli Oldu
Subaru’nun yeni kompakt crossoverı XV, Ocak 2012’de benzinli motoruyla Türkiye’de satışa sunulurken bu otomobil artık dizel motor ve Premium donanım paketiyle de 134.497 TL’ye showroomlardaki yerini aldı.
Dizel Motorlu Subaru XV Fiyatları Belli Oldu

Subaru XV 2.0 TD'de görev yapan 4 silindirli turbo beslemeli boxer dizel motor 350 Nm maksimum tork ve 147 HP maksimum güç üretirken araç 0-100 km/s hızlanmasını 9.3 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızı 198 km/s olan bu model 5.6 lt/100 km ortalama yakıt tüketirken sadece 6 ileri manuel şanzımanla sunuluyor. Tek donanım paketi olan Premium'da 17 inçlik alüminyum alaşım jantlar, elektrikli açılır cam tavan, tavan spoyleri, çift bölgeli klima, Start-Stop Sistemi, anahtarsız giriş sistemi, geri görüş kamerası, sürücü diz havayastığı ve araç dinamik kontrol sistemi gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.