otohaber_logo
Haberler
Otomobil Tutkunları Facebook'ta
Otomobil tutkunu olan Facebook kullanıcılarını bir araya 'Araba Hayranları' sayfası, kısa sürede 500.000'in üzerinde hayran sayısına ulaştı.
Otomobil Tutkunları Facebook'ta

Yeni medya düzeninin bir parçası olan sosyal paylaşım ağları sayesinde insanlar, fikirleri, tepkileri ve beğenilerine göre birçok ortak noktada aynı payda üzerinde buluşabiliyor. Tam da bu konuyla bağlantılı olarak birçok otomobil tutkunu da, "Araba Hayranları" adlı Facebook sayfasında bir araya geliyor.

Otomobillere dair çeşitli bilgiler ile fotoğraf ve video içeriklerinin paylaşıldığı sayfa, Haziran 2009'da kurulmasına rağmen, çok hızlı büyüdü ve şimdilerde 540.000'in üzerinde beğeniye sahip. Otomobillere ilgi duyan herkesi bir çatı altında buluşturmak amacıyla kurulan sayfanın hızlı büyümesindeki en önemli ayrıntı, alışılmışın dışında otomobillere dair bulunması zor ve ilginç fotoğraflar ve videoları bulup yayınlamak ve üyelerine de bu imkanı tanıması oldu.

Tabi içeriklerin kullanıcılar tarafından sürekli olarak paylaşılması da, beğenen sayısının artmasında önemli bir etken. Üstelik Araba Hayranları'nın bugüne kadar kendileri için hiçbir reklam çalışması yapmamış olması da, sosyal medyadaki hızlı yayılımı kanıtlar nitelikte.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.