otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Fiat Linea Yakalandı!
Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en çok satılan ikinci otomobili olan Fiat Linea, pazardaki konumunu daha da güçlendirmek için ince bir makyajla yılın ikinci yarısında yollara çıkacak.
Makyajlı Fiat Linea Yakalandı!
Takvimler 2007 yılını gösterirken, Türkiye bir dünya otomobilinin doğumuna sahne olmuştu. Fiat Linea, 4.56 metrelik uzunluğuyla döneminin en uzun kompakt sınıf sedanı olarak yollara çıkarken araç, Brezilya, Rusya ve Hindistan fabrikalarındaki üretimi başlayana kadar sadece Türkiye'de üretilmişti. Yollara çıktığı günden bu yana gerek sedan sever Türk tüketicisi gerekse de şirketler tarafından büyük ilgi gören ve Mayıs 2007'den 2011 sonuna kadar 78.150 adet satılan Linea, 2012'nin son çeyreğinde yollara çıkması beklenen makyajlı haliyle gerçek yol koşullarındatest edilirken, kamuflajlarıyla otohaber objektiflerine yakalandı.
Bilgisayar ortamında ortadan kaldırdığımız kamuflajlar araca yapılan ince makyajı oldukça iyi gizlerken, yapılan makyajın etkilerini özellikle ön bölümde görmek mümkün. Güncel modelde tamponun ikiye böldüğü ön ızgara artık daha oval ve zarif bir hale gelirken, yeni tampon tasarımı da daha modern görünüyor.
Arka tasarımda tampondan bagaj kapağına taşınan plakalık ve reflektörlerin eklendiği yeni tampon tasarımı dikkat çekerken, Linea logosu da büyütülerek ortaya alınmış. Motor seçeneklerinde yeni nesil Multiair benzinli motor eklenirken, yeni nesil Multijet II dizeller de makyajın getirdiği yenilikler arasında yer alıyorlar.
Fiat Linea, küçük ve kompakt sınıf özelliklerini bir arada sunarken araç, sınıfının en uzunlarından biri.
Güncel modelin kokpiti (solda) Grande Punto'dan türetilmişken, makyajla birlikte yeni Punto'yu (sağda) hatırlatacak bir kokpite ve navigasyon gibi yeni donanımlara yer verilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.