otohaber_logo
Haberler
Citroen DS4 Racing Concept
DS Serisi’yle hem otomobil dünyasına alışılmışın dışında seçenekler sunan hem de kendi yenilikçi ve özgün ruhunu yansıtan Citroen, DS3’ten sonra şimdi de DS4’ün Racing versiyonunu yollarla buluşturmaya hazırlanıyor.
Citroen DS4 Racing Concept
Sebastien Loeb ile ralli parkurlarına son yıllarda damga vuran Fransızlar, DS4 Racing ilesıkı bir kompakt sporcuyu arenaya çıkartıyorlar. Standart halinde yerden yüksek yapısıyla dikkat çeken DS4, Racing versiyonunda yere 35 mm yaklaşırken, yola daha sıkı tutunmak için iz açıklıkları da önde 55 mm arkada da 75 mm arttırılmış. DS3 Racing'ten tanıdığımız 1.6 lt'lik benzinli bir turbo motorla donatılan DS4 Racing'te buünite 256 HP güce imza atarken, açıklanan 155 g/km'lik emisyon değeri 6.7 lt/100 km'ye yakın bir ortalama tüketim anlamına geliyor. Özel tamponları ve jantlarına eşlik eden mat gri rengiyle çok agresif görünen kompakt sporcuda 380 mm'lik, dört kaliperli ön fren disklerine yer verilmiş.
19 inçlik alaşım jantlar büyük fren disklerine yer sunmak için bir zorunluluk.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.