otohaber_logo
Haberler
BP Shop'lar Kazandırıyor
BP, 9 Mart 2012 tarihinde 140 istasyonunda bulunan BP Shop’larda başlayan “Kazandıran Ekran” uygulaması ile BP marketlerde yapılan alışverişlerde, çeşitli marka ve ürünler için sürpriz fırsatlar sunuyor.
BP Shop'lar Kazandırıyor
Hem dünyada hem de Türkiye'de bir ilk olan "Kazandıran Ekran" uygulaması, BP Shop'lardan alışveriş yapan müşterilere, akaryakıt dışındaki ürünlerde fırsatlar sunmayı hedefliyor. BP, "Kazandıran Ekran" uygulamasını mart sonuna kadar BP Shop'u bulunan toplam 300 BP istasyonuna yaymayı hedefliyor. "Kazandıran Ekran" uygulamasında, BP Shop'lardan sigara, alkol ve madeni yağ dışındaki tüm ürün alışverişlerinde müşteriler, indirim tekliflerini markete yerleştirilmiş olan bir ekranda görecekler. O anda ekranda yer alan çeşitli marka ve hizmetlere ait fırsat tekliflerinden birini seçerek teklifin geçerli olduğu süre içinde indirimden yararlanabilecekler.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.