otohaber_logo
Haberler
Bravo'da Dizel Farkı Yok
Fiat, kompakt hatchback sınıfındaki modeli Fiat Bravo’nun tüm dizel motor seçeneklerinde geçerli olacak ve mart ayı boyunca sürecek bir kampanyaya start verdi.
Bravo'da Dizel Farkı Yok
"Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo" kampanyasıyla benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo versiyonlarının fiyatları yüzde 12'ye varan indirimlerlebirbirlerine eşitlenerek kompakt hatchback müşterilerine ezber bozan bir avantaj sağlanıyor. "Benzinliden Daha Pahalı Dizel" kavramını kökten değiştiren kampanyanın ilkini Linea modeliyle gerçekleştirerek önemli bir satış başarısı elde eden Fiat, aynı başarıyı Bravo modeliyle de gerçekleştirmeyi hedefliyor. Fiat Bravo'nun Active Plus donanımlı 105 HP'lik 1.6 lt'lik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 42.920 TL'den; Dynamic Plus donanımlı 105 HP'lik dizel motorlu seçeneği 45.820 TL'den ve Sports Style donanımlı 120 HP'lik 1.6 lt'lik Multijet motorlu versiyon ise 51.180 TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.