otohaber_logo
Haberler
Freelander'a Yeni Motor
Kompakt SUV sınıfının premium üyelerinden Land Rover Freelander2, şimdiye kadar 2.2 lt’lik dizelle sürdürdüğü mücadelesini, bundan böyle sadece benzinli bir motorla devam ettirecek.
Freelander'a Yeni Motor

ÖTV düzenlemesi yüzünden artık tam anlamıyla lüks olarak kabul edilen yüksek hacimli motorlardan biri Türkiye'ye veda etti.

Land Rover Freelander2'de görev yapan ve yüzde 130'luk ÖTV yüzünden aracın satış fiyatını bir hayli yükselten 2.2 lt'lik dizel Türkiye pazarından emekli edilirken, yerine 2.0 lt'lik benzinli turbo motor geldi.

240 HP gücündeki 4 silindirli ünite 6 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilirken, aracı 8.8 saniyede 0'dan 100 km/s'ye ve 200 km/s maksimum hıza ulaştırıyor.

4 tekerlekten çekişin standart olarak sunulduğu Freelander2 Si4'ün başlangıç fiyatı Premium XS donanımında 57.056 Euro iken, HSE'nin başlangıç fiyatıysa 63.428 Euro.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.