otohaber_logo
Haberler
Lamborghini Aventador Test Sürüşünde Yandı
709.165 Euro'luk Lamborghini Aventador test sürüşü esnasında alevler içinde kalırken, büyük bir facianın da eşiğinden dönüldü.
Lamborghini Aventador Test Sürüşünde Yandı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Lamborghini Aventador ile gerçekleştirilen test sürüşü, aracın alevler arasında kül olmasıyla sona erdi.

İsmi açıklanmasa da bir internet milyoneri olduğu belirtilen kişi, Türkiye fiyatı 709.165 Euro olan bu otomobili satın almadan önce denemek istedi. Ancak bir süre sonra araç, alev almaya başladı. Kaliforniya'nın güneyindeki 73 numaralı otobanda gerçekleşen olayın ihbarını alan itfaiye ekipleri, belirtilen yere geldiklerinde aracı yanar halde buldu. Hemen harekete geçen ekipler, tüm müdahelelere rağmen Aventador'u yanmaktan kurtaramadı.

Olayın ardından yapılan değerlendirmelerin ardından, yangının sol arka tekerlekte başladığı belirtildi. Bu arada, yanan aracın otobanın kenarında bulunan ve kuru otlardan oluşan alana yönelmemesi de, geniş çaplı bir yangının çıkmasını önledi.

İşte Lamborghini Aventador'un Yangın Anından Görüntüler...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.