otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Linea Satışta
Geçtiğimiz yılı 33.762 adetlik satışla sınıfının en çok satılan modeli olarak kapatan Fiat Linea, yapılan makyajla bu başarıyı korumayı hedefliyor.
Makyajlı Linea Satışta

Fiat Linea, 2007 yılında yollara çıkmasının ardından ilk kez makyajlanarak satışa sunuldu. Makyajlı Linea, dış tasarımında çok önemli değişiklikler barındırmasa da, aracın kokpiti baştan aşağı yenilenmiş. Ancak karşımıza çıkan manzara tanıdık. Zira kokpit Fiat Punto'dan devşirilmiş.

Yeni tampon tasarımı yüzünden uzunluğu 36 mm artan Fiat Linea'da makyaj sonrası 1.3 lt'lik dizel motor 5 HP güçlenerek 95 HP'ye ulaşırken, 1.4 lt 77 HP benzinli ve 1.6 lt 105 dizel motorlarda değişiklik yapılmamış.

Makyajla Linea'da artık Easy, Urban ve Lounge olmak üzere üç yeni donanım paketi sunuluyor. Makyajsız Linea, tıpkı Grande Punto-Punto Evo makyajında olduğu gibi, Linea Classic adıyla satılmaya devam edilirken, bu versiyon daha çok filo müşterileri için yollarda kalacak.

Lansmana özel 34.360 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan makyajlı Linea'nın donanım özellikleri iyileştirilirken, yeni nesil Blue&Me sistemi, çift bölgeli otomatik klima gibi özellikler ilk kez sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.