otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Berlingo Geldi
Citroen’in hafif ticari araç sınıfındaki temsilcisi Berlingo, makyajlanarak daha şık bir görünüme kavuşan nesliyle satışa sunuldu.
Makyajlı Berlingo Geldi

Bugünün modern hafif ticari araçlarının yaratıcısı diyebileceğimiz Citroen Berlingo, ikinci neslinin makyajlı haliyle Citroen bayilerindeki yerini aldı. Panelvan ve Combi olmak üzere iki farklı karoser tipiyle satılan aracın Panelvan versiyonunun başlangıç fiyatı 29.600 TL, Combi'nin ise 36.900 TL olarak belirlenmiş. 75 HP, 90 HP ve 115 HP güçlerinde üç adet 1.6 lt'lik dizel motorla ithal edilen Berlingo'da makyajın etkileri LED'lerin eklenmesiyle daha çok ışıldayan ön bölümde görülürken, arka bölümde de tampon ve stoplarda küçük değişiklikler yapılmış. Tüm motor seçenekleri 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen Citroen Berlingo'da 75 HP ve 90 HP'lik versiyonların ortalama tüketimi 5.7 lt/100 km iken, 115 HP'lik versiyonda tüketim 5.5 lt/100 km. ABS, sürücü havayastığı, yol bilgisayarı ve elektrikli aynalar tüm Berlingo'larda standart olarak sunulurken, donanım seviyesine göre, ESP, yolcu havayastığı, yan havayastıkları, çift bölgeli otomatik klima, USB girişi, Bluetooth bağlantısı, 16 inçlik alaşım jantlar ve cam tavan gibi konfor ve güvenlik donanımları standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

'Ticari İkizlere Makyaj' haberimizden Citroen Berlingo'nun fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.