otohaber_logo
Haberler
Renault Fluence Z.E. Fiyatı Belli Oldu
Neredeyse üretilen ilk araçtan bu yana süregelen elektrikli otomobil rüyasının gerçeğe büründüğü en önemli örneklerinden biri Renault Fluence Z.E.
Renault Fluence Z.E. Fiyatı Belli Oldu

Bursa'da üretilmesiyle Türkiye için çok büyük bir önem taşırken, markanın başarılı kompakt temsilcisinin elektrikli versiyonu için beklenen fiyat açıklaması geldi. Bagajda yer alan elektrik bataryalarına yer açmak için standart modellere göre yaklaşık 13 cm uzatılan Fluence Z.E., bunun yanında ön ve arka bölümlerinde de belirgin tasarım farklılıklarına sahip. 70 kW gücündeki elektrik motorunun görev yaptığı Fluence Z.E., 160 km'lik bir menzil vadederken, aracın maksimum hızı 135 km/s. Benzer güçteki bir dizel Fluence'a göre yaklaşık 350 kg'lik bir ağırlık dezavantajına sahip olan Fluence Z.E.'de güç ön tekerleklere otomatik şanzımanla aktarılıyor. Tüketicilere ve şirketlere hem kiralama hem de satın alma alternatifleriyle sunulan elektrikli Fluence'ın satın alma bedeli 64.900 TL iken, kiralama için istenen aylık bedelse 559 Euro. Hem satın alınan hem de kiralanan araçlar için yılda 10.000 km için aylık 83 Euro batarya kiralama bedeli alınırken, yapılan kilometre ile kira bedeli doğru orantılı olarak artıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.