otohaber_logo
Haberler
Moto Guzzi V7 Yenilendi
Piaggio çatısı altındaki markanın V7’si yenilendi. 3 farklı versiyonla satılan motosiklet, çevreci teknolojisiyle öne çıkarken sipariş üzerine ithal edilecek.
Moto Guzzi V7 Yenilendi

İtalyan Piaggio Grup çatısı altında geçtiğimiz yıl 90'ıncı yaşını kutlayan Moto Guzzi'nin efsanevi modeli V7, 3 farklı versiyonuyla aynı anda tüm dünyaya tanıtıldı.

Şimdiye kadar üretilen en iyi V7 olarak nitelendirilen model, selefine oranla yüzde 70'i yenilenirken 750 cc'lik 2 silindirli motorunun maksimum torku yüzde 12 arttırıldı ve daha performanslı bir sürüş sunması hedeflendi. Yakıt tüketimi ve emisyon salımı yüzde 10 düşürülen yeni V7'de 5 vitesli şanzıman yer alıyor. 22 litrelik yakıt ile 500 km'lik rekor bir menzile ulaşma fırsatı sunan V7 model ailesinde Stone, Special ve Racer seçenekleri bulunuyor.

Sipariş üzerine Piaggio Grup Türkiye temsilcisi Ferco Motor tarafından ülkemizde satışa sunulacak yeni Moto Guzzi V7'lerin yaz aylarından itibaren Türkiye'de ilk müşterilerine teslim edilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.