otohaber_logo
Haberler
Peugeot Partner Tepee Makyajlandı
Tasarım felsefesini belirgin biçimde değiştiren Peugeot’nun 508 ve 207 gibi tamamen yeni modelleri kadar, mevcut modelleri de makyajlanarak bu değişime ayak uyduruyorlar.
Peugeot Partner Tepee Makyajlandı

Markanın hafif ticari modeli Partner Tepee de bunlardan biri. Hem ticari hem de binek ruhsatlı iki farklı versiyonla ithal edilmeye başlanan makyajlı Partner Tepee'nin ticari versiyonları için belirlenen başlangıç fiyatı 37.490 TL iken, binek versiyonu için istenen en düşük bedel 49.500 TL. 1.6 lt'lik, 90 HP ve 115 HP güçlerinde iki dizel motorun sunulduğu Partner Tepee'deki en büyük değişim, yeni Peugeot yüzünün adapte edildiği ön bölümde görülüyor. Donanım seviyesine göre LED gündüz farları, ön ve yan havayastıkları, ESP, çift bölgeli otomatik klima, Grip Control Sistemi, cam tavan, arka park sensörü gibi özellikler standart veya opsiyonel olarak alınabilirken tüketicilere 5 farklı donanım seçeneği sunuluyor.

Makyaj sonrası kokpitte önemli değişiklikler olmazken, Outdoor donanımında Grip Control standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.