otohaber_logo
Haberler
Opel Combo Yeni Nesliyle Satışta
Opel'in hafif ticari aracı Combo, üç farklı motor ve iki farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuldu.
Opel Combo Yeni Nesliyle Satışta

Alman üretici Opel'in ilk neslinde Kadett, sonraki iki neslindeyse döneminin Corsa'larından türettiği hafif ticarisi Combo, dördüncü neslinde rotayı bir dış kaynak, Fiat Doblo'ya çevirmişti. Bursa'da Fiat Doblo ile birlikte üretilen yeni Combo, üç motor ve iki donanım seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Tamamı dizel, 1.3 lt 90 HP manuel, 1.6 lt 90 HP otomatik ve 1.6 105 HP manuel, motorşanzıman kombinasyonlarıyla pazardaki yerini alan yeni Combo'nun başlangıç fiyatı 35.200 TL iken, otomatik şanzımanlı versiyon için istenen en düşük bedel ise 44.100 TL.

Baz donanım seviyesi olan City sadece 1.3 lt'lik dizelde sunulurken, bu donanımda ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yol bilgisayarı, manuel klima, sürgülü iki yan arka kapı, elektrikli ön camlar ve yan aynalar standart olarak sunuluyor.

Üst donanım seviyesi City Plus'ta ek olarak ESP, yan havayastıkları, hız sabitleyici, arka park sensörü, otomatik klima, 16 inçlik alaşım jantlar gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.