otohaber_logo
Haberler
Yeni Isuzu D-MAX Satışa Sunuldu
Kamyon ve kamyonet üretiminde usta markalar arasında yer alan Isuzu, Pick-Up sınıfındaki temsilcisi D-MAX’i tamamen yenilenen yeni nesliyle 55.000 TL’den satışa sundu.
Yeni Isuzu D-MAX Satışa Sunuldu

Tasarım, donanım ve motor-şanzıman kombinasyonu gibi özellikleriyle profesyonel kullanımın dışında SUV müşterilerini de kendilerine çıkan Pick-Up'lar arasındaki rekabete yeni Isuzu DMAX de katıldı. Birinci nesliyle 2002 yılında tanıtılan D-MAX, baştan aşağı yenilenen yeni neslinde ülkemize tek kabin ve motorla ithal ediliyor.

Modern ve agresif denebilecek bir yüz taşıyan D-MAX'in motor kaputunun altında görev yapan 163 HP gücündeki 2.5 lt'lik çift turbo beslemeli dizel, versiyonuna göre gücünü arka tekerleklere veya 4 tekerleğe birden aktarıyor. 6 ileri manuel ve 5 kademeli otomatik şanzıman alternatiflerinin sunulduğu yeni D-MAX'te beş farklı donanım seçeneği sunuluyor.

Baz donanım seviyesinde ABS, ESP ile ön, yan ve perde havayastıkları, elektrikli camlar ve manuel klima standart olarak gelirken, modelin en donanımlı versiyonu olan V-Cross'ta 17 inçlik alaşım jantlar, hız sabitleyici, deri döşeme, elektrikli sürücü koltuğu, ön koltuk ısıtması, otomatik klima, bluetooth, Live Surround ses sistemi gibi özellikler sunuluyor. 5295 mm uzunluğundaki yeni D-MAX, 933 kg'lik bir yükleme kapasitesine sahipken, aracın römork çekme kapasitesi 750 kg (frensiz) ve 3000 kg (frenli).

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.