otohaber_logo
Haberler
Chevrolet Cruze Ailesi'ne Makyaj
Cruze, Cenevre’de tanıtılan station versiyonunda karşımıza çıkan yeni yüzünü, artık sedan ve hatchback versiyonlarda da taşıyacak.
Chevrolet Cruze Ailesi'ne Makyaj

Hem tasarımı hem de sunduğu özelliklerle Chevrolet'nin Avrupa genelinde imajını ve satışlarını arttıran Cruze, sedan ve hatchbackten sonra 2012 Cenevre Otomobil Fuarı'nda station versiyonuyla da tanıtılmıştı. Batı ve orta Avrupa pazarında önemli yer tutması beklenen station Cruze aynı zamanda ailenin makyajlı yüzünü gösteren ilk model olmuştu.

Makyajın etkisi en çok kendini ön tamponda belli ederken, yatay olan sis farı yuvaları makyajla birlikte dikey hale gelmişler. Arka bölümde de tamponda küçük bir değişikliğe gidilirken, deseni değişen ön ızgaranın ardında artık iki yeni motor seçeneği daha sunulacak. Her ikisi de farklı Opel modellerinde görev yapan motorlardan ilki 140 HP gücündeki 1.4 lt'lik benzinli turbo iken ikinci yeni motor olan 1.7 lt'lik dizel 130 HP gücünde. Şimdilik otomatik şanzımanla kombine edilemeyen yeni motorlarda 6 ileri manuel şanzımanlara yer veriliyor.

Makyajla birlikte Cruze'un kabininde de bir takım değişikliklere giden Chevrolet, yeni renk ve kumaş seçeneklerinin yanında araçta ilk kez MyLink adını verdiği bilgi-eğlence sistemi seçeneğini de sunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.