otohaber_logo
Haberler
Ford Ranger Satışa Sunuldu
Pick-Up sınıfının köklü modelleri arasında yer alan Ford Ranger, yeni nesliyle bayilerdeki yerini alırken, aracın tasarımı sınıfının en modern örneklerinden biri.
Ford Ranger Satışa Sunuldu

Ford'un küresel model felsefesiyle şekillenen yeni nesil Ford Ranger, ilk etapta 2.5 lt'lik motor seçeneğiyle satışa sunulurken, 3.2 lt'lik versiyon sonbaharda gelecek. Yeni Ranger'da Ford Otosan tarafından Türkiye'de geliştirilen 2.2 lt'lik 4 silindirli dizel motor görev yapıyor. Bu motor 150 HP güç ve 375 Nm maksimum tork üretirken, ortalama yakıt tüketimi 7.6 lt/100 km.

6 ileri manuel ve 6 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerinin sunulduğu yeni Ranger'da otomatik şanzıman için 3.000 TL fark istenirken, aracın başlangıç fiyatı 49.900 TL olarak belirlenmiş.

Ranger'ın baz donanım olan XL versiyonunda siyah renkli, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 16 inçlik çelik jantlar, yük alanı içinde bağlantı noktaları, manuel klima, elektrikli ön ve arka camlar, tek dokunuşla açılıp kapanabilen sürücü camı, hıza duyarlı ön cam silecekleri, 4 hoparlörlü Radyo- CD-MP3 Çalar, sürücü ve yolcu havayastıkları standart olarak bulunuyor.

Bir üst donanım seviyesi olan ve 56.900 TL'lik tavsiye edilen anahtar teslim peşin fiyatına sahip manuel şanzımanlı Ford Ranger XLT'de, XL'e ilave olarak ön sis farları, krom ön ızgara, elektrikli ve ısıtmalı krom yan aynalar, krom kapı kolları, krom yan basamaklar, krom spor barlar, karartılmış arka camlar, hız sabitleyici, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, direksiyondan kumandalı 4 hoparlörlü Radyo-CD-MP3 Çalar, 4 yönlü ayarlanabilen bel destekli sürücü koltuğu bulunuyor.

2012 yılının son çeyreğinde satışa sunulması beklenen Wildtrak versiyonunda 3.2 lt'lik silindir hacmine olan dizel motor 200 HP ve 470 Nm tork üretirken, bu model 4x4 aktarmalı olarak satın alınabilinecek.

2012 yılının son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak 4x4 aktarmalı Ranger'larda sürücünün hareket halindeyken 120 km/s hıza kadar 4x2'den 4x4'e istediği zaman orta konsoldaki bir düğmeyi kullanarak geçebiliyor. Ayrıca arazi sürüşlerinde görev yapan Çekiş Kontrol Sistemi, her bir tekerlekteki çekişi en üst düzeye çıkararak aracın dengesini koruyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.