otohaber_logo
Haberler
Kia MPV ve Kia K3
Koreli Kia, yeni tasarım dilinin gerisinde kalan iki modelini de yenilemeye hazırlanırken, sunulan ilk taslaklar, sonuçların güzel olacağını hissettiriyor.
Kia MPV ve Kia K3

Peter Schreyer'in tasarım şefi olmasından bu yana adı çekici tasarımla anılan markalardan biri haline gelen Kia, Paris Otomobil Fuarı'nda yeni bir MPV tanıtacak. Şimdiye kadar üretilen Carens ve Carnival'in yerini alacak olan yeni MPV'nin taslağında cee'd modelini hatırlatan zarif çizgiler dikkat çekerken, aracın normal ve uzun şasili versiyonlarıyla 5 ve 7 kişilik alternatifler sunulacak.cee'd'in geliştirilmiş platformunda üretilecek olan yeni MPV'de 1.4 lt, 1.6 lt ve 1.7 lt'lik benzinli ve dizel motorların sunulması bekleniyor.

Koreli markadan gelen ikinci yenilik haberiyse kompakt sedan sınıfından. Markanın 2011'de en çok satılan modeli olan Cerato'nun yeni nesli hem bir taslakta hem de bir ipucu fotoğrafında belirdi. Anavatanında K3 adını alacak olan kompakt sedanın 2013'ün ikinci yarısında Cerato adıyla Türkiye'de de olması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.