otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Ibiza ST Satışa Sunuldu
Türkiye pazarındaki sınırlı küçük station alternatiflerinden Seat Ibiza ST, makyajlı yüzüyle satışa sunulurken, araçta üç motor seçeneği sunuluyor.
Makyajlı Ibiza ST Satışa Sunuldu

Seat'ın kısa bir süre önce makyajladığı Ibiza ailesinin en büyüğü olan station ST, 3 ve 5 kapılı hatchback kardeşlerinden sonra Türkiye'de satışa sunuldu. Markanın yeni tasarım felsefesinin yansıtan yeni yüzüyle daha dinamik görünen küçük stationın bagaj hacmi 430 litre. 1.4 lt 85 HP ve 1.2 lt 105 HP benzinli ile 1.6 lt 90 HP dizel motor seçenekleriyle ithal edilen Ibiza ST'nin başlangıç fiyatları sırasıyla 31.900 TL, 36.900 TL ve 40.000 TL. Aracın ortalama yakıt tüketimleri 4.2 lt/100 km ile 5.9 lt/100 km arasında değişirken, otomatik şanzıman sadece 1.2 lt'lik benzinli versiyonda mevcut. Referance isimli donanım paketiyle ithal edilen Ibiza ST'nin standart donanım özellikleri arasında ABS, sürücü ve yolcu havayastıkları, ani fren uyarısı, klima, hız sabitleme sistemi, elektrikli ön camlar, viraj aydınlatmalı ön sis farları ve elektrikli aynalar yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.