otohaber_logo
Haberler
Freelander'a İkinci Makyaj
Land Rover’ın en kompakt modeli olan Freelander, 2010 yılındaki mikro makyajın sonrasında, bu kez kayda değer bir değişikliğe uğrarken, yeniliklerde amaçlanan şey daha fazla premium algısı.
Freelander'a İkinci Makyaj

İngiliz arazi aracı üreticisi Land Rover, lüks markası Range Rover'dan sonra sırayı kendine verdi. Önce Evoque ve son olarak da yeni Range Rover ile lüks düşkünlerini mutlu eden İngilizler, göreceli de olsa daha ekonomik ama aynı zamanda da prestijli bir alternatif isteyenler için en kompakt modeli olan Freelande2'yi modernleştirdi.

Yapılan görsel değişiklikler kendini LED'lerin eklendiği far ve stop grubunda gösterirken, ön ızgara ve tamponlarda da küçük ancak belirgin değişiklikler yapılmış. Seçenekler arasına eklenen yeni yeşil, mavi ve füme karoser renklerinin yanında kabinde de bir takım yenilikler göze çarpıyor. Yenilenen gösterge tablosunda artık yüksek çözünürlüklü bir ekrana da yer verilirken, ön konsolun tepesindeki 7 inçlik dokunmatik bilgi eğlence sistemi de yeni. Kokpitte analog saat ve yeni kumanda elemanları da fark edilirken, orta konsolda artık elektrikli bir park frenine ve düğmelerle kumanda edilen Terrain Response sistemi yer verilmesiyle daha geniş bir kullanım alanı yaratılmış. Sonbaharda satışa sunulacak olan makyajlı Freelander2'de 2.2 lt'lik dizeller ve 2.0 lt'lik benzinli turbo motor kullanılmaya devam ediliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.