otohaber_logo
Haberler
Station i30 Türkiye'de
Koreli Hyundai’nin kompakt sınıf temsilcisi i30, 5 kapılı hatchbackten sonra şimdi de dinamik tasarımlı station versiyonu, Cross Wagon ile yelpazesini genişletiyor.
Station i30 Türkiye'de

Türkiye pazarında giderek daha fazla yer almaya başlayan kompakt stationların arasına son katılan i30 Cross Wagon oldu. 1.6 lt 128 HP dizel motor seçeneğiyle ithal edilen i30 Cross Wagon'un başlangıç fiyatıysa 53.200 TL.

Hyundai i30 CW, 4485 mm'lik uzunluğu ile hatchback modeline göre 185 mm daha uzun ve 1500 mm ile 30 mm daha yüksek. Bu artan boyutlar sayesinde hatchback'e göre 150 litre daha geniş bir bagaj hacmi sunuyor. i30 CW'nin 528 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklar tamamen yatırıldığında 1642 litrelik bir hacim sunuyor. Yüzde 47 oranında genişletilen torpido gözü ise önceki i30'daki 5.8 litre yerine 8.5 litre hacme sahip. Ön kapı içi ceplerinde artık 1.5 litrelik petler kullanılabiliyor ve arka kapılarda da 0.75 litrelik pet şişelere uygun cepler bulunuyor.

İki donanım paktiyle ithal edilen i30 CW'nin Style paketinde ABS, EBD (elektronik Fren Dağıtımı), TCS (Çekiş Kontrol Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), VSM (Araç Stabilite Yönetimi), HAC (Yokuş Kalkış Desteği), LED gündüz farları, aktif ön koltuk başlıkları, ön, yan ve perde havayastıkları standart olarak sunuluyor.

Elite donanım seviyesinde ise tüm bu güvenlik ekipmanlarına ek olarak diz hava yastığı ve elektrikli park freni bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.