otohaber_logo
Haberler
Gölcüklü Yeni Ford'lar Satışta
Ford’un hafif ticari araç sınıfındaki yeni serisi olan Custom modelleri Transit ve Tourneo versiyonlarıyla satışa sunulurken, araçlar Ford’un Gölcük tesislerinde banttan iniyor.
Gölcüklü Yeni Ford'lar Satışta
Ürün gamındaki neredeyse her modeli yenileyen veya yenilemek üzere olan Ford, hafif ticari sınıfında ilk kez ürettiği Transit Custom ve Tourneo Custom modellerini Türkiye'de satışa sundu. Volkswagen Transporter/Caravelle ve Mercedes-Benz Vito/Viano gibi modellerle rekabet edecek olan Custom serisinde Transit versiyon ticari kullanım odaklı versiyonları tanımlarken, Toureno ise daha çok aile veya turistik kullanım gibi binek odaklı tarzı yansıtıyor. Ford'un güncel modellerinden tanıdığımız tarzı yansıtan ön bölümde kıvrımlı farlar ve eğimli motor kaputu dikkat çekerken, arka bölümde modern stoplar kullanılmış. Tamamı 2.2 lt'lik Duratorq motorların kullanıldığı Custom modellerinden, Tourneo Custom'da 125 HP ve 155 HP'lik, Transit Custom'da ise 100 HP, 125 HP ve 155 HP alternatifleri mevcut. Transit Custom'da 4972 mm ve 5339 mm'lik iki farklı uzunluk sunulurken, araçta 2+1 ve 5+1 kişilik kabin seçenekleri bulunuyor. ESP, Start/Stop Sistemi, yol bilgisayarı gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu Transit Connect'in başlangıç fiyatı 43.750 TL. Her ikisi de 8+1 kişilik olan iki farklı uzunlukta karoserle satışa sunulan Tourneo Connect'in başlangıç fiyatıysa 59.925 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.