otohaber_logo
Haberler
Jaguar'dan Yeni Efsane
Ağırbaşlı aristokrat havasından sıyrılıp, özellikle 60’lı yıllardaki dinamik ve yenilikçi ruhuna dönmeye çalışan Jaguar’ın bu hamlesinde kilit roldeki modellerden biri olan F-Type,
Jaguar'dan Yeni Efsane
Ağırbaşlı aristokrat havasından sıyrılıp, özellikle 60'lı yıllardaki dinamik ve yenilikçi ruhuna dönmeye çalışan Jaguar'ın bu hamlesinde kilit roldeki modellerden biri olan F-Type, Paris'in en güzel yeniliklerinden biri olmaya aday. Adıyla, pek çok tasarımcı ve otorite tarafından otomobil tarihinin en güzel otomobili olarak kabul edilen Jaguar E-Type'ın selefiymiş hissi veren F Type, bir coupe olarak sergilenen C-X16 konseptinin çizgilerine sadık kalırken, araçta tamamı aşırı beslemeli iki adet 3.0 lt'lik V6 ve 5.0 lt'lik V8 motorlar görev yapacak. 2013 yılında satışa sunulacak olan 2 kişilik üstsüzde güç arka tekerleklere 8 kademeli bir otomatik şanzıman üzerinden aktarılırken, Start-Stop Sistemi de bulunacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.