otohaber_logo
Haberler
Ford'un Küçük MPV'si Geldi
Küçük sınıfta Fusion’ın yerini alan Ford B-Max, aykırı kapı mekanizmasıyla dikkat çekerken, araçta Ford’un yeni 1.5 lt’lik dizel motoru da ilk kez görev yapıyor.
Ford'un Küçük MPV'si Geldi

Son dönemde en fazla yeni model tanıtan markaların başında gelen Ford'un küçük sınıftaki ilk gerçek MPV'si diyebileceğimiz B-Max, 38.250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Daha önce, bir önceki nesil Fiesta'nın yerden yükseltilmiş ve küçük tasarım farklılıklarına sahip bir versiyonu olan Fusion ile MPV seçeneği sunmaya çalışan Ford, B-Max ile bu kez baştan itibaren bir MPV olarak tasarlanmış bir modele sahip. Modern tasarımıyla dikkat çeken BMax, 4077 mm'lik uzunluğuyla kompakt hatchbacklere yakın bir değer sunarken, 304 litre ile 1372 litre arasında değişen bagaj hacmi boyutlara göre başarılı. 1.4 lt 90 HP, 1.6 lt 105 HP ve 1.0 lt 125 HP benzinli ile 1.5 lt 75 HP dizel motor seçeneklerinin sunulduğu B-Max'te 1.6 lt'lik ünite sadece 6 kademeli otomatik şanzımanla satılırken, geriye kalan motorlardaysa sadece 5 ileri manuel şanzıman görev yapıyor. Trend ve Titanium olmak üzere iki farklı donanım paketiyle ithal edilen Ford B-Max'in baz donanım seviyesinde ABS, ESP, yokuş kalkış yardımcısı, lastik basınç takip sistemi, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, manuel klima, elektrikli camlar gibi özellikler standartken, panoramik cam tavan, 15 inçlik alaşım jantlar, karartılmış arka camlar, rezistanslı ön cam, ön sis farları, otomatik klima, Sony müzik sistemi, geri görüş kamerası, Bluetooth bağlantısı, yan ve perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, aktif şehir içi güvenlik sistemi gibi konfor ve güvenlik özellikleriyse versiyonuna göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.