otohaber_logo
Haberler
İşte Yeni Renault Clio'nun Fiyatları!
Renault’nun küçük sınıf temsilcisi Clio, tepeden tırnağa yenilenen dördüncü nesliyle satışa sunulurken, araçta iki benzinli ve iki dizel motor seçeneği mevcut.
İşte Yeni Renault Clio'nun Fiyatları!
Küçük sınıftaki dinamizm akımına ayak uyduran dördüncü nesil Renault Clio, 29.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 4063 mm'lik uzunluğuyla üçüncü nesilden yaklaşık 80 mm uzun olan yeni Clio'da markanın bundan sonraki modellerinde karşımıza çıkacak olan tasarım dilinin izleri görülüyor. Tamponu ve motor kaputunu bölen büyük Renault ızgarasıyla birlikte heybetli farlar küçük Renault'ya güçlü bir yüz ifadesi kazandırırken, arka kapı kollarının C sütunlarına gizlenmesi sayesinde hem sportif bir görünüm elde edilmiş, hem de bundan önceki nesillerde sunulan 3 kapılı karoser tipi gereksiz kılınmış. Yeni Clio'da görev yapan benzinli ünitelerden ilki olan ve en ucuz Clio anlamına gelen 75 HP gücündeki 1.2 lt'lik atmosferik ünitenin ortalama tüketimi 5.5 lt/100 km iken aracı da 164 km/s maksimum hıza ulaştırıyor. Renault'nun neredeyse her modelinde karşımıza çıkan 1.5 lt'lik dCi dizel motor, yeni Clio'da da kendine yer bulurken, bu motorun 75 ve 90 HP'lik iki güç seviyesi mevcut. Her iki dizel motorun da ortalama tüketimleri 3.6 lt/100 km iken maksimum hızlarıysa 168 km/s (75 HP) ve 181 km/s (90 HP). Yeni Clio'nun modern karoserinin altındaki motor seçenekleri arasındaki en ilginç alternatif olması beklenen 0.9 lt'lik 3 silindirli benzinli turbo ünite 90 HP'lik gücüyle Clio'ya 182 km/s'lik bir maksimum hız değeri kazandırırken, ortalama yakıt tüketimiyse 4.5 lt/100 km.

YENİ RENAULT CLIO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Joy, Icon ve Touch olmak üzere üç donanım seviyesiyle satışa sunulan yeni Clio'nun baz donanım seviyesi olan Joy, sadece 1.2 lt 75 HP benzinli ve 1.5 lt 75 HP dizel motor seçeneklerinde sunulurken, Joy paketinde sürücü, yolcu ve yan havayastıkları, ESP, ASR, LED'li gündüz farları, manuel klima, elektrikli ön camlar, elektrikli ve buğu çözücülü yan aynalar, yokuş kalkış desteği, Bluetooth telefon ve müzik bağlantısı, yol bilgisayarı, hız sınırlayıcı ve sabitleyici gibi özellikler bile standart olarak sunulurken, 7 inçlik dokunmatik ekran, navigasyon sistemi, 16 inçlik alaşım jantlar, ön sis farları gibi donanımlarsa bir üst paket olan Touch'tan itibaren standart donanımda yer alıyor. Daha önceki Clio modellerinde karşımıza hiç çıkmayan zengin kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çeken yeni Clio'da bu seçenekler orta ve üst donanım paketlerinde mevcut.

YENİ RENAULT CLIO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.