otohaber_logo
Haberler
Yeni Kia Cerato'ya Az Kaldı
Yeni tasarım felsefesini her sınıftaki modellerine adapte eden Kia, bu hamlenin son adımını kompakt sedan sınıfındaki Cerato’ya da yansıtırken, araç anavatanı Kore’de K3 adıyla tanıtıldı bile.
Yeni Kia Cerato'ya Az Kaldı
Kompakt sedan sınıfında Kia'yı temsil eden Cerato'nun yeni nesli Kore'de tanıtılırken, aracın Türkiye yollarına çıkması 2013 yılını bulacak. 4560 mm uzunluğundaki yeni Cerato'da markanın yeni dinamik çizgileri dikkat çekiyor. 2700 mm'lik dingil mesafesiyle kompakt sınıfın en uzunları arasında yer alan yeni Cerato'da bu sayede kabinde geniş bir yaşam alanı elde edilmesi hedeflenmiş. Kore'de 140 HP gücündeki 1.6 lt'lik benzinli motorla tanıtılan yeni Cerato'nun Türkiye'ye de aynı üniteyle gelmesi beklenirken, bir dizel seçeneğin olup olmayacağı henüz belli değil. karoser tasarımına göre biraz sade görünen kokpit Kia'nın bir diğer kompakt temsilcisi cee'd'ten izler sunmazken, Kia'nın yeni nesil iletişim sistemi UVO da yeni Cerato'da kullanılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.